top of page

FR

NL

Coaching

B2B & B2C

Onze coaching gebeurt op verzoek van de werkgever, de werknemer of in privé-verband en is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en vertrouwelijkheid.

 

De eerste one-on-one sessie is erop gericht om de persoonlijkheid van de gecoachte persoon beter te begrijpen alsook de gebeurtenissen die geleid hebben tot de vraag voor coaching (diagnose). Wanneer de werkgever aan de basis ligt van de aanvraag, gebeurt de analyse van de vraag en de behoefte in overleg met de 3 partijen.

 

In de volgende sessies leggen de coach en de gecoachte persoon een resultaatsverbintenis vast waarin de werking van de sessies en de doelstellingen worden verankerd.

 

Met behulp van pre- en post-briefings wordt gemeten of de gewenste voortuitgang werd bereikt of dat andere begeleidingen nodig zijn. 

 

Field Coaching

Deze vorm van coaching is gericht op sales profielen en professionals die in contact staan met prospecten of klanten.

 

De sales ervaring en het klantencontact van Human Skills Square alsook de gebruikte checklists, laten niets aan het toeval over.

 

Op basis van een representatief aantal bezoeken wordt een schriftelijk rapport opgesteld waarin de sterke punten, de verbeterpunten en aanbevelingen worden opgenomen voor de gecoachte persoon en voor zijn hiërarchische meerdere. 

bottom of page